hits

Lang dag

Sov tidligere på kvelden heldigvis, men våkna når mannen kom hjem. Eg får dårlig søvn av døgnrytmen hans. Men okey. Glad dei dagane han har trent jaffal så han slippe var hjemma og kjeda seg. 

Eg slite litt med noen kultur forskjeller som går ut på at ein av oss meine me må gjer alt parallelt og ca kopiera den andre sin væremåte og planar. Og tonefall og måten å ordlegga seg på. Babystemme e bare kult hos damer syns eg. 

Og ein av oss e mest opptatt av å utvikle særtrekk og egenskaper hos seg sjøl og andre som gjer oss unike. Blir litt vanskelig når den andre skal være unik på akkurat samme måte. #Rive seg i håret.

Men sova omtrent på likt e ok. Fysta året sovna eg fyst av oss inni armen og sovna inn heilt perfekt. Men så kom me på at me sko gjer absolutt  alt som tenkast kan heilt motsatt av det som fungerte på alle områder. Det hadde vært mye enklare å samkjøre seg med femling babyar om nattå for å få god innsoving kvar dag. 

Får sova godt i mårå då jaffal hvis me kan ha rolige stemning når me e trøtte. Gørr å ha 200 kW adrenalin akkurat når ein sko lukka auene. 

Eg har sikkert mange irriterende ting som går andre veien, men dei vett eg ikkje om uten at me kommunisere dei ut i ein ok prat. Eg e blind og døv for hint. Spesielt dei sure. Og herming e noe ein gjer i barnehagen når barnet syns det e vanskelig med snakking. At ein må nappe barnet i håret for at det skal forstå at det er ubehagelig. Dei fleste klare å forstå ein følelse som blir kommunisert ved ord eller kroppsspråk. 

Ellers så har eg tenkt litt på ka eg ska gjer i helgå og framover med jobb og prøvd planlegga litt der uten å snubla for mye oppi det mannen gjer som oftast pleie vær plassert mitt foran nasen min og ligna på mine planer. 

Så nå når eg har sagt det håbe eg at eg får et par timer søvn meir så eg e opplagt til kanskje konsert i kveld og noe med fotball på lørdag. Greit å ver uthvilt og se sånn heilt ok ut jaffal. Komme an på dagsformen då, men har lyst å gjer dette som någe kjekt i helgå. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar