hits

Jobbidé

Jeg har en ide til en type jobb som er bygget opp annerledes enn det vanlige arbeidslivet vi er vant med. Men jeg må vite om det finnes noen som er interessert i å høre mer om ideen. Ideen tilpasses menneskene som kanskje er interessert. 

Jeg er spesielt interessert i de som NAV sier er arbeidsudyktig/ufør, men som likevel kunne tenkt seg å jobbet hvis det bare fantes en type jobb som passet dem med personligheten man har. Jeg er interessert i de som har søkt på hundre jobber, men ingen ringer dem tilbake. Jeg er interessert i de som har et navn som høres litt ukjent ut for mange nordmenn og sliter med lukkede dører. Jeg er interessert i de som tilbringer mye av tiden sammen med helsepersonell som forteller dem hvor store problemer de har i hodet, men som egentlig kunne tenkt seg å hatt en jobb når de har tid til å tenke på andre ting enn legene sine. Jeg er interessert i de som har huller i cven sin fordi de har hatt helt andre ting å tenke på enn karrierejag. Jeg er interessert i de som har testet grenser. Om noen har hatt behov for selvmedisinering i livet sitt er ikke dette noe problem for meg. Legene bruker også prøve-og-feile-metoden eller hva-har-vi-i-sekken-idag-metoden og har tålig høy toleransegrense for hvor mye kjemikalier det går an å putte inn i et menneske på lovlig vis.  

Jeg kan ikke love noe som helst, jeg har bare noen ideer. Hvis det skulle vise seg å være noen interesse kan jeg opprette et annet møtested enn bloggen min og mailen min, for eksempel en nettside, men bare hvis det er noen som har lyst å bli kontaktet om ideen. Jeg gjør dette på fritiden min i tillegg til 100 % jobb og familie, og det kan derfor ta tid før jeg besvarer mail. 

navskit@gmail.com

#nav   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar