hits

Mammating og Survival of everyone

I går var vi på foreldremøte. Kjekt å høre hva de holder på med på skolen og hvilke planer de har framover. Det var for hun som skal begynne på ungdomsskolen til neste år.

Jeg har kjøpt ny seng til minstejenta mi. Det er en køyseng laget i Frankrike. Den kom idag og kjæresten min holder på å skru den sammen. Jeg er heldig som får hjelp med det, for jeg synes sånt er nokså vanskelig. Så nå er det snart plass til to prinsesser på rommet :-)

Da jeg kom hjem idag var leksene godt igang. Jeg blir glad når jeg ser de har kontrollen på det. Jeg blir stresset hvis de ligger etter de andre for da går det ut over stemningen generelt. Men så snart de har kontroll og de føler mestring går alt veldig bra, føler jeg. Det viser bare hvor viktig mestring er. Det er noe av det beste jeg vet selv, når jeg får til noe, så det setter vi stor pris på her i huset. Når stemningen er god er det mye lettere å lære nye ting.

Ikveld skal vi i familiebursdag. 

Ellers har jeg en refleksjon om dagen. Jeg misliker "survival of the fittest". Jeg synes "survival of everyone" er bedre. Alle med. 

Survival of the fittest. 

Survival of everyone. Vi lever etter det vi tror på alle.

#mammablogg #survival

 

2 kommentarer

Perle

02.06.2015 kl.07:53

Alle skal få :) Liker tankegangen din :) Jeg kommer garantert tilbake til sidene dine og blir glad om du vil besøke meg også. Jeg skriver om min hverdag sammen med min familie http://babyutstyret.com/stolt-mamma/

:)

Tina Kristin Talgø

03.06.2015 kl.22:32

Perle: Det var kjekt :-) Kan være en utfordring å respektere alle meninger og personligheter, merker jeg. Men når en klarer det, selv om det er store forskjeller, føles det bra.

Skriv en ny kommentar